Tvåbarnsliv


Måndag
11 augusti 2008, 21:52
Filed under: lillebror, mammasvammel, shopping

Idag gick pappan till jobbet efter 5 veckors semester. Vi andra gick till dagis på inskolning igen. Det gick mycket bra även idag, mamman satt i personalrummet i stort sett hela tiden och ångrade att hon inte hade en bok med sig, roligare har man ju haft. Love lekte både inne och ute, samt åt frukt förstås. Han hade ramlat och slagit sig lite ute men nöjt sig med att bli tröstad av Sofia, så det var ju alldeles utmärkt.

På eftermiddagen var vi i stan och bytte skorna som var för små. Eller rättare sagt så lämnde vi tillbaka dem och fick ett tillgodokvitto som jag tänkte använda till vinterskor istället. På det viset känns det ju som om vinterskorna blir jättebilliga eftersom man redan har betalat 200 i förväg 🙂

 Eftersom skor var tvunget att inköpas så åkte vi till skopunkten och handlade 3 par skor för sammanlagt 198kr. Mycket bra. Både Meja och Love fick typ gympaskor, lite kraftigare som går att ha fram till vinterkängorna ska på och så fick Meja ett par gympaskor att ha på gympan också. Båda hennes par kostade 49 kr/st, som hittat!

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Vilken duktig kille ni har!

Kommentar av Henrietta
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: