Tvåbarnsliv


Hemma igen
30 november 2008, 19:52
Filed under: mammasvammel

Kalaset är överstökat och det blev så bra så. Resumé kan läsas hos allakärastesyster. Hon kanske skulle lägga ut nån bild också, vårt batteri i kameran tog slut redan innan kalaset började så här blev det då inga bilder tagna.

Idag när vi kom hem fick barnen öppna första paketet i paketkalendern, det var poppis! (Vi har kalender där man får öppna ett paket varje advent, så den fick ju tjuvstarta redan idag.) Love fick en Molly film till (den har har är lite tjatig tycker mamman och pappan) och Meja fick en skiva med lilla melodifestivalen. Så den har vi lyssnat på ca 100ggr eller så.  De sista stjärnorna är uppe och julgardinerna också, så nu får vi väl anse att pyntet är klart för den här gången. En och annan tomte får väl komma fram när julen närmar sig lite mer förstås. Vi har tänt det första ljuset och övat på verserna som Meja ska läsa på luciatåget på dagis den 11:e. Hon har ett makalöst minne, vi har kanske läst dem 4-5 ggr och hon kan alla fyra som ett rinnande vatten. Hoppas att hon vågar läsa dem när det kommer till kritan sedan, man vet ju aldrig om rampfebern sätter in när det väl är dags.

Nu återstår att planera julen lite mer ingående i samråd med mor som inte riktigt har sitt schema klart ännu, och så få någon slags ordning på alla julklappar som ska inhandlas. Man kanske skulle börja med en önskelista?

Julkorten är fortfarande inte påbörjade, det kanske slutar med färdigköpta 1-kronas kort utan bild på barnen i år?! Än finns det ju lite tid kvar, men det börjar ju onekligen bli dags att ta tag i detta.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Till nästa år ska jag nogtetsta en sån ”adventskalender” som ni har, verkar lite lagom med ett paket varje helg. Men i år tyckte jag Isac fortfarande var ganska liten…

Kommentar av Linda

lek å fika på söndag?
pepparkaksbak… julpyssel…

/Anne

Kommentar av Anne
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: