Tvåbarnsliv


Tidsfördriv
05 augusti 2008, 23:16
Filed under: mammasvammel

Dagarna bara går och går. Det har varit oväder med storm här, kändes som november ute ungefär. Nästan alla äpplena blåste av trädet så nu bli det bara 5-6 st i år också, vi som hade sett fram emot en lite större skörd för första gången. Plommonen verkar dock sitta kvar som tur är, och det är massor! Så lite frukt får vi nog skörda. Vi har alltså mest hållt oss inomhus med undantag från diverse shoppingrundor (mat, ny telefon till mig samt klippning och lite annat på stan idag) och en kort björnbärsplockning i söndags när det var uppehåll. Det finns precis hur mycket björnbär som helst runt cykelbanorna i vårt område, vi plockade en ganska stor burk full på någon kvart och det var massor som inte hade hunnit mogna ännu. Lyx att ha dem inpå knuten.
Jag har också rensat barnens garderober så nu gapar de tomma… Meja har växt ur alla byxor och nästan alla tröjor, och det är ju ganska trevligt för då får man köpa nytt 😉 Love är på gång att växa ur 80-kläderna nu, långärmade tröjor börjar bli för korta i ärmarna och byxorna passar väl kanske någon månad till om vi har tur. Dessutom behöver de strumpor båda två, och Love måste ha nya skor också till hösten. Kanske Meja med, hon surade och ville inte prova, men förhoppningsvis passar de hon hade i våras.
Och så samlar kraft till att ta tag i ommöblering av gäst/pysselrum och lekrum. Gästsängen ska in i lekrummet och bli myshörna där (när inte gäster ska sova i den då..) och i arbetsrummet ska skrivbord och hyllor flyttas. Men vi skulle behöva ta en tur till IKEA innan omflyttningen. Vi får se om vi kommer iväg den här veckan, det vore ju smidigt att passa på när vi nu fortfarande har semester och allt.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

vi kanske kan byta äpplen mot plommon 😉

Kommentar av Anne
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: