Tvåbarnsliv


Igår
02 augusti 2008, 10:37
Filed under: mammasvammel

blev en intensiv dag. Eftersom det var sista dagen med fint väder på ett tag (enligt väderprognoserna iallafall, man vet ju aldrig) kunde vi inte låta bli att åka och bada på förmiddagen. Långö blev det den här gången. Det är nog egentligen den bästa stranden, gott om plats att ligga på och fin sand både på stranden och på botten. På vägen hem fick vi passa på att handla några saker, tanka bilen och sedan var det bara att slänga i sig lite lunch, duscha och packa upp badkläderna innan vi gav oss iväg igen. Klockan 16 hade vi nämligen stämt träff med fam Björkblom vid Stumholmsbron för att gå på sailet. Så det gjorde vi. Först var vi på barnens sail och poppade popcorn över öppen eld, gjorde piratsvärd och testade hinderbanan. Sedan gick vi och åt lite mat, åkte karusell och lite senare lyssnade vi på Calaisa som spelade på stora scenen. Efter det var det dags att åka hem med alla trötta barn, även om föräldrarna hade kunnat stanna några timmar till…

Trots att vi var ganska många timmar på sailet hann vi inte med att gå på hela området. Vi får se om vi tar en liten sväng in i eftermiddag också, jag har några ärenden på stan också som skulle bheöva göras. Men de kan å andra sidan likagärna vänta till tisdag när jag ändå ska in och klippa mig.  I dag regnar det iallafall, så väderprognoserna verkar stämma. Men det skulle visst klarna upp framåt eftermiddagen.  Handla mat och blöjor måste vi iallafall göra idag. Och nu på förmiddagen får vi fikabesök.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Tack för igår. Jag har nu tagit och laddat en av Daniels gamla mobiler så jag i alla fall är anträffbar. Inte klokt vad man är beroende av den där telefonen.

Kommentar av ulrika
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: