Tvåbarnsliv


Stockholm
26 juli 2008, 21:41
Filed under: resor&utflykter

Nu är vi hemma igen efter 3 svettiga dagar i Stockholm. Men vilka bra dagar sedan! Och vilka barn vi har som har hängt med på allt och lite till. När man nu är på resa så vill man ju inte sitta på hotellet och uggla hela dagarna. Vi har lämnat rummet runt 9 och varit tillbaka ungefär 12 timmar senare och stunderna de har gnällt eller varit ledsna har verkligen inte varit många. Massor av saker har vi hunnit med, vad sägs om: besök på slottet och livrustkammaren (en höjdare för prinsessgalningen i familjen, man fick prova prinsesskläder och sitta på en tron och allt möjligt kul), sett vaktombytet (svettigt!), ätit dyr lunch i gamla stan, shoppat massor av pyssel (både papper och pärlor, jag har börjat pärla lite fast jag sa att jag inte skulle hrm…), shoppat reakläder och skor (alla i familjen har fått), åkt en herrans massa tunnelbana, besökt 2 olika parklekar med plaskdamm (varför finns det inte plaskdamm i alla lekparker här?), åkt Djurgårdsfärja, besökt Junibacken (klart överskattat och dyrt), besökt Kungsholmen, ätit mongolian barbecue, lekt i hotellets lekhörna, varit hemma hos Lars och Elinor i deras fina vattentorn, sett en massa luftballonger… listan kan göras lång. Och allt har vi gjort i 30-gardig hetta.

Flygresan upp gick jättebra trots den tidiga timmen, och tågresan hem idag gick också hyfsat bra men Love hade lite tråkigt på slutet efter att vi hade bytt tåg i Alvesta. Flyget är att föredra, helt klart!

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Välkommen hem till Karlskrona!! Verkar som ni haft en kanon resa! Jag är ju då lite nyfiken på vilket pyssel du köpt :o)) Bilder vill vi se!

Kommentar av Henrietta

Vad roligt ni har haft och vad saker ni hunnit med. Ser också fam emot bilderna. Vi syns väl på allsången?

Kommentar av Ulrika
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: