Tvåbarnsliv


Fullt upp
12 juni 2008, 20:53
Filed under: mammasvammel

Den här veckan har det varit fullt upp mest hela tiden. Men nu blir det som tur är ganska lugnt i helgen. Vi har hunnit med att leka och bada i pool i Rödeby (bara Meja badade, Love och jag tittade på), varit på stan och lånat nya böcker på biblioteket (och eftersom vår bil råkade stå i fel parkeringshus fick vi även beskåda en massa studenter som åkte förbi och skrek innan vi kom ut från stan), ätit jordgubbar 2 gånger, hälsat på mina blivande elever i Nättraby och gått på stan (igen) med Lina och Hugo. Och kollat in rean på Po.p. Shoppade väldigt sparsamt, det blev ett par vantar till Love att ha till hösten och ett nattlinne som Meja ska få i födelsedagspresent.

Utöver detta har Meja varit sina 15 timmar på dagis, nästa vecka är det sista veckan hon går innan sommarlovet, sedan ska hon vara ledig i 7 veckor innan Love skolas in och allvaret börjar. Tyvärr måste jag jobba heltid till hösten (hoppas kunna gå ner i tid efter jullovet men det är inte säkert det går) så det blir hårt pussel för att få ihop allt och mycket dagistid. Meja ser fram emot att få äta frukost och mellanmål där igen, det har hon ju inte gjort på nästan 2 år.

I morgon är pappan ledig som vanligt på fredagar numera. Skönt! Vi hoppas på att få en leverans med sten under helgen (troligtvis på söndag) så vi kan fixa klart i trädgården. Bilen behöver tvättas, huset behöver städas och bullar behöver bakas. Vi lär nog inte vara sysslolösa så det är skönt att ha en dag extra.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Det var väldans vilken aktivitet ni har. Hur orkar du i värmen? Iof så har det ju blivit svalare men ändå :o))
Ha det så gott!

Kommentar av Henrietta
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: