Tvåbarnsliv


Visst kan Meja cykla
30 maj 2008, 20:31
Filed under: storasyster

Nu har det lossnat äntligen! Hon cyklar alldeles själv, egentligen har hon kunnat ganska länge men hon har dels varit lite feg och inte vågat hålla balansen själv, dels så har hon inte kunnat koncentrera sig tillräckligt mycket på att cykla utan tittat bakåt och svängt hit och dit så vi har inte vågat släppa henne så långa sträckor heller. Men nu har det som sagt lossnat och hon cyklar som om hon aldrig har gjort annat. Idag har vi övat stenhårt på att man ska bromsa och sedan sätta ner forten när man vill stanna och nu klarar hon det jättebra faktiskt. Att starta är däremot fortfarande lite klurigt, så det får vi nog öva på i morgon. Det ska bli skönt när hon kan cykla så bra att hon klarar lite längre sträckor, så vi kan ut och gå lite och hon kan cykla bredvid, nu är hon inte direkt förtjust i att gå långpromenader direkt.


(och här fick alltså mamman springa om det cyklande barnet för att kunna ta ett kort… pust, springa är ju inte direkt mammans specialitet.)

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Agnes övar för fullt på gräsmattan hemma. Mamman har lovat att vi ska ut och cykla med Wilma när hon kan cykla, bromsa och svänga ordentligt. Men det är ju inte det roligaste öva öva öva dessutom inte det lättaste på gräs 😉

Kommentar av Anne
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: