Tvåbarnsliv


Att fundera på
22 april 2008, 21:13
Filed under: mammasvammel

1. Varför köpte vi ingen grill på rea förra sommaren? Då hade vi ju haft en nu när vädret är perfekt för grillpremiär. Nu har vi väl inte tid att leta efter en lämplig sådan förrän till helgen och då är det säkert sämre väder igen.

2. Klassåterträff med högstadiet eller pysselträff i Torsås den 17/5? Klart är att Pappan och barnen åker till Trelleborg då så jag kan göra precis vad jag vill. 🙂

3. Kommer inte de där vattkopporna snart? På dagis insjuknar en efter en, och tydligen går det på flera ställen här i trakterna. Men nu var Meja inne hos grannarna och lekte i söndags och igår var granntjejen alldeles prickig så hon borde blivit smittad då om jag har förstått det rätt, det smittar väl ca 2 dagar innan prickarna kommer. Om hon nu inte redan är smittad av någon på dagis alltså, det är ju lite klurigt att veta när det är så lång inkubationstid. Och om hon nu får det så tar det ju en evig tid innan Love kanske också drabbas. Det känns som om hela den närmaste månaden kommer bestå av koppor.

4. Varför blåser det full storm när det är 12 grader varmt ute? Det blir liksom inte lika behagligt att vara ute då. Tur vi har lite lä på tomten iallafall.

 

Annonser

5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

pysselträff, pysselträff, pysselträff!!!

Kommentar av Anne

Jag instämmer med föregående talare Pysselträff, pysselträff, pysselträff!!!!!!!

Kommentar av Henrietta

Klart du ska på pysselträff i torsås den 17e. JAg vill oxå dit, men är tyvärr i Göteborg och springer Gbgvarvet 😦
Typiskt, när det är scrappingträff hemma i byn.
Skoj att vår gemensamma vän Lina nu är fast i träsket och gör kort 🙂 Hon va hos mig häromkvällen och scrappade lite, riktigt duktig.
Vi får ta en träff ihop ngn gång!

Kommentar av Åsa Svensson

Okej, då ska väl jag vara lite tvärtemot..Pyssla gör du ju alltid annars, klassfest är ju inte så ofta man får tillfälle att gå på. Men visst jag gick inte på vår fest 10 år efter vi hade gått ut grundskolan eller vad det var.

Kommentar av Linda

Klassträffen såklart! Pysslar gör du ju rätt ofta… Är det högstadiet eller? det skulle väl vara skitkul att träffa alla dem igen..? Dessutom kanske din arma syster kan få boka en dejt, om jag inte föder barn just då såklart.

Kommentar av Elin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: