Tvåbarnsliv


Besök hos Ögondoktorn
07 april 2008, 11:49
Filed under: storasyster

Vi har just kommit hem från ögondoktorn, idag var det besök hos både ortoptris och ögonläkare. Meja var jätteduktig när det skulle droppas i ögonen, och när vi väntade på att dropparna skulle verka så träffade vi bästa fd dagiskompisarna som också var där och väntade på droppar. Så vi fick lite sällskap i cafeterian när vi väntade. Sedan var vi inne hos doktorn som lös med en massa olika ficklampor i ögonen. Synen hade tyvärr gått tillbaka lite på det sämre ögat så vi måste lappa ännu mer än vad vi redan gör. Nu blir det 4 dagar med lapp och en utan i ett halvår. Troligtvis beror bakslaget på att ögat egentligen har förbättrat sig så att glasögonen har fel styrka på det ögat, så vi ska även byta ena glaset så rättar det nog till sig igen. Det låter ju lite knasigt att ögat har blivit både bättre och sämre på samma gång, men säger de det så är det väl så. I september ska vi tillbaka och då ska även Love kollas, bara för att inte missa honom, det är tydligen ganska vanligt att syskon har samma synfel.

I morgon får det bli en tur in till stan för att beställa nytt glas till glasögonen alltså. Bågen passar ju hyfsat ännu så vi hoppas att det inte blir så dyrt att bara byta glaset.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Vad lustigt, jag som hade tänkt fråga dig om hur det går för hennes öga, såg på ett foto längre ner när jag var inne och tittade till dig sist att hon hade lapp för ögat.
Skönt att de har lite extra koll på Love, ifall att!

Kommentar av Marie
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: