Tvåbarnsliv


Påskkärring
19 mars 2008, 11:09
Filed under: mammasvammel, storasyster

080319-copy.jpg

Det är påskfest på dagis idag, och Meja ville vara påskkärring. För första gången någonsin. Så vi var väl inte direkt väl förberedda när hon sa att hon ville vara utklädd i år. (Hon har totalvägrat de föregående 3 åren) Men vi fick ta vad vi hittade i utklädningslådan, och påskkärring blev hon ju. En virkad sjal hade ju inte suttit fel, men någon sådan fanns inte att tillgå så det fick bli såhär. Söt! (vägrade även knyta sjaletten under hakan, det var hemskt obekvämt tydligen)

Idag är en ganska fullspäckad dag, Love och jag har klarat av veckans handling efter dagislämningen. Nu är det lugnt medan han sover men sedan är det lunch-hämta Meja-hem och klä av påskkläderna och ta på gympakläder-åka till leksakshuset och fixa 2 födelsedagspresenter-åka och hämta pappan på jobbet-hem och lämna pappan och Love-åka med Meja till gympan i Rödeby-hem och äta middag som gäller. Och sedan är det kväll.

Ingen mer snö idag, men tydligen ska det snöa på fredag när vi ska åka till Tranås. Hoppas vi kan åka som planerat bara.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vilken söt liten påskkärring!!! Barn är lustiga ibland, först tvärvägra och sedan helt plötsligt så vill dom :o)) Ja det var ju tur du hade lite smått ligandes.

Glad Påsk önskar vi er!!

Kommentar av Henrietta

Den sötaste påskkärring vi nånsin sett! Förstås! Kul att hon ville iår iaf. Här hos oss dräller det utav virkade sjalar så vi får komplettera utklädningslådan vid tillfälle.
GLAD PÅSK på er och kör försiktigt.
Kram från fof.

Kommentar av Farmor o Farfar
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: