Tvåbarnsliv


Sjukdomsstatus och Me&I-rapport
05 mars 2008, 18:31
Filed under: mammasvammel, shopping

Meja är frisk. Love är frisk men otroligt trött och gnällig. Mamman är sjuk och pappan är sjuk. Vad kul. Vi vuxna verkar klara oss från feber men är dunderförkylda och har ont i halsen och huvudet. Så roligt.

Me&I var över förväntan, men det var inte så svårt att välja ändå. Det är inte deras bästa kollektion i år. Ser fram emot att se Blingos kläder också, det känns som om man är lite trött på Me&I. Men jag handlade lite ändå förstås. Varsitt hemligt plagg till Meja och Love och strumpor till Love som var på rea, från förra kollektionen tror jag. Sedan fick Love en husvagnströja och Meja fick den gula kakelklänningen efter mycket velande. Velandet gällde mest det ekonomiska, men jag kom fram till att hon ändå använder klänning nästan varje dag under sommaren så den lär nog bli använd. Dessutom är det ganska många kalas under sommarhalvåret och det kan ju vara kul att ha några klänningar att byta med då.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Jag handlade nästan ingenting och jag brukar tokshoppa. håller med om att kollektionen inte är deras bästa… men blingo 😉 är fantastiska!

kolla in fyndhörnan 🙂

Kommentar av Anne
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: