Tvåbarnsliv


Då kör vi igen…
21 februari 2008, 09:33
Filed under: mammasvammel, resor&utflykter

Väskorna är packade. Ikväll kör vi igen. pappan lämnar oss i Tranås och åker vidare till Karlskoga för 1,5 timmes jobb på fredag, sedan kör han till Tranås igen och så stannar vi över helgen. I morgon kväll ska mamman på genrepet till melodifestivalen i Linköping tillsammans med lillasyster, det blir kul! Sedan har vi all förhandsinformation inför den riktiga sändningen på lördag…

Igår bokade vi även en liten tripp till sommaren, det blir Kolmården, 2 övernattningar i stuga på campingen i närheten och 2 dagar i parken. Veckan efter midsommar valde vi, det kan vara skönt att slippa den värsta rusningen mitt under industrisemestern, förra gången vi var där satt vi i bilkö halva dagen i safariparken. Visst är det kul att se giraffer på nära håll, men när man har glott på samma giraff i en halvtimme och inte rört sig framåt mer än 10 meter så blir det lite väl bra. Den är gången ska vi vara lite smartare tänkte vi. Så nu beställer vi fint väder veckan efter midsommar. Och resten av sommaren med förresten, för sedan blir vi väl hemma resten av semestern, kassan lär inte vara direkt fet i sommar nämligen. Föräldradagarna börjar tryta lagom tills dess, så det blir nog fattigt. Får hoppas på skatteåterbäring!

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Ja, vem hoppas inte på skatteåterbäring!? Men när man bor i hus så får man ju tillbaka en del, om inte försäkringskassan drar för lite skatt. Vi ska till Gotland en vecka i sommar. Viljas första semester!

Kommentar av Linda
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: