Tvåbarnsliv


På väg
12 december 2007, 08:35
Filed under: lillebror

De första stegen är tagna. I måndags släppte Love äntligen taget och gick hela 3 steg. Nu blir det hårdträning varje dag. För Meja tog det 2 veckor från de första stegen tills hon bara gick istället för att krypa, men den här killen gör ju det mesta i maklig takt så om nån månad kanske han går? Han är inte värst intresserad av att gå, men om vi lockar på honom så kan han släppa det han håller i och gå ett par steg till oss. Eller mellan mamman och pappan.

Annars är det bara bilar som gäller. Han kryper runt med en bil i handen och kör med bilen på golvet samtidigt. Bäst är den nya brandbilden som han fick av Henrik och Jessica i försenad födelsedagspresent. Den låter och blinkar nämligen när man rullar den framåt eller bakåt. Finns ingen bil i närheten går det bra med lite vadsomhelst. En fjärrkontroll eller telefon t ex. Men bilar är det bästa.

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vad roligt att Love också har börjat gå! Isabelle tog sina första steg i torsdags och hon ökar på dom lite varje dag, så till jul kanske de knatar runt båda två 🙂

Kommentar av Yvonne från Aff

Åh, vad roligt! Heja Love!!!
Det där med bilar känner vi väl igen från pappa Håkan. Han körde också bil med vadsomhelst och allting. Till och med en docka dög som bil om inget annat fanns till hands.
Kram alla fyra från FoF.

Kommentar av Farmor o Farfar

Vad duktig han är! Och vad snabbt det har gått va? Det var ju inte länge sedan han föddes =)

Kommentar av Linda
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: