Tvåbarnsliv


Ny vana
05 december 2007, 13:41
Filed under: lillebror

Love har lagt sig till med en icke så trevlig ny vana, mänligen att kaskadkräkas upp maten lite titt som tätt. Sedan vill han äta direkt efter och är som vanligt i övrigt så magsjuk är han inte. Dessutom var han hård i magen för första gången på ca 2 månader i måndags och efter att ha konsulterat barnmottagningen så verkar det som om han hela tiden under de månader han varit lös i magen har samlat massor i tarmen så att den nu är förstoppad. Därav kräkningarna. Och vi har ju trott att han varit lös i magen och därför gett en hel del stoppande mat, vilket troligtvis var helt fel… Alltid är det något. Jag hoppas vi får ordning på detta för det är ju inte kul med kaskadkräkande barn, speciellt inte om man är borta.

När jag ändå hade sköterskan på tråden frågade jag om proverna vi tog förra gången och de visade inte på något speciellt. Ingen infektion alltså. Vi väntar dock fortfarande på att bli kallade till svettestet som vi ska göra, det skulle göras på någon annan klinik så hon kunde inte se när det skulle bli. Vi ska iallafall bli kallade till barn igen i slutet av januari.

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ja, det är inte lätt med barn som inte själva kan berätta vad som är fel. 😦 Hoppas att ni får ordning på det hela. Det låter inte roligt.

Kommentar av Ellen

Ah det där känner jag ju igen. Noah var ju också superlös i magen och vi fick rådet att ge allt som stoppar och undvika frukt och grönt, när de sedan röntgade honom 6 månader senare så visar det sig att han är jätteförstoppad och har fått fickor på tarmarna det kunde samlas mer, så då var det lactulos som gällde och det har vi fått köra med regelbundet i ett år. Men vi ska in och ta ett nytt test, då han varit mjölkallergiker i blodet men det inte visat sig i övrigt, och läkaren vill ha ett bra avslut på det hela utan frågetecken

Kommentar av Malin

Hej! Så ni bor också i Karlskrona? Va skoj! O snyggt namn då 😛

Hoppas allt löser sig, vi har ju hållt på o utreda Ninnis UV hur länge som helst nu.. Jobbigt.

*lägger till er blogg bland mina favoriter*

ha de bäst, vi hörs!!

Kommentar av Lina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: