Tvåbarnsliv


HHH som i härlig hemmahelg
29 september 2007, 16:47
Filed under: mammasvammel

Vi är hemma i helgen, kors i taket! Effektiva och duktiga har vi varit också, direkt efter frukost började stora röjningen. Äntligen är lekrummet utröjt på en massa skräp som antingen var trasigt eller inte lektes med (typ gamla leksaker från Happy Meal, bollar utan luft och dyl, dvs skräp. Hade det varit rejäla leksaker så kunde man ju sålt eller skänkt bort dem) Även övriga huset har fått en städning, dock återstår golvsvabbning men det är ju en dag i morgon också.

På eftermiddagen var Meja och jag i stan. Hon köpte present till Love som han ska få när han fyller år, och sedan var vi på bio. Elias och kungaskeppet såg vi, den var faktiskt mycket bra. Lagom läskig för en fyraåring, och trevlig att titta på även för mamman.

Nu har vi ätit och jag har hunnit med att måla lite stämpelmotiv som jag ska ha med mig i morgon. Då ska jag nämligen hälsa på hos Henrietta och pyssla hela dagen. Nice.

Det är skönt med en hemma helg såhär ibland. Nästa helg blir det dock bortahelg för mamman och pappan, och farmor och farfarhelg för barnen, det blir lyx med hotell, shopping och restaurang hela helgen.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Oh vilken underbar helg ni har att se fram emot! 😀

Grymt imponerad av er effektivitet.. Här e vi fortf halvkrassliga & har inte varit lika duktiga. (skyller på det i alla fall *S*) Men storhandling, Jula, höstplanterat i trädgården & tvättvikning har vi hunnit med! 😉

Gisar att storasyster tycker det e lite spännande/kul att köpa present till lillebror för första gången! Din stora e före min.. Kanske ska ge den här hemma en liten hint! *ler*

Önskar er en jättefin helg. Hoppas ni inte har lika mkt regn där som vi har här!

Kramar

Kommentar av Sabina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: