Tvåbarnsliv


Pausdag
07 september 2007, 07:57
Filed under: mammasvammel

Det bästa med att inte jobba är att man ibland kan tillåta sig att ha e pausdag. Som idag. Vi har flängt runt mest hela veckan, och igår började båda barnen snora så sömnen i natt har varit lite halvkass. Alla har varit vakna och flyttat runt i husets sängar, Love ramlade ur vår säng en gång också för att sedan vakna klockan 4 och vara pigg. (han brukar ju aldrig sova där, men han vaknade i går kväll och var så ledsen för att han var täppt och hade ont av tanden som är på väg ut, så det blev så att han somnade där.)

Så idag pausar vi. Man får se på barnkanalen hela dagen om man vill. Man måste inte städa förrän i morgon. (Bara att hoppas på att ingen kommer och ringer på..) Däremot måste man klä på sig och se till att alla får mat på lämplig tid, men det är ungefär vad som kommer åstadkommas i den här familjen idag.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hej! Låter bra att ta en paus tycker jag. Det behöver ni säkert! Jag har länkat hit från min blogg eftersom jag kommer in hit och läser ibland. Du får hojta om det inte är OK!
Ha en trevlig helg!

Kommentar av Yvonne från Aff
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: