Tvåbarnsliv


Ölandsutflykt
10 augusti 2007, 19:08
Filed under: mammasvammel, resor&utflykter

Vi åkte till Öland idag som sagt. Stålande sol fick vi. Så synd att vår ac bara var hel i 3 veckor så att vi nu får sitta och svettas igen… (Och nej, det är självklart inte samma fel igen så vi kan tyvärr inte skylla på reparatören. Bara att hosta upp 4700kr till. Just vad vi behövde. )

När vi hade kört över bron så åkte vi en bit söderut innan vi svängde rakt över allvaret. Mycket vackert var det. Efter en stund stannade vi och åt lunch mitt i ödemarken. Vi tänkte köra ner till havet men vägen var så liten så vi vågade inte fortsätta ifall det inte skulle gå att vända sedan.

070810_1.jpg

070810_2.jpg

070810_3.jpg

Efter maten åkte vi vidare tills vi kom till en camping med tillhörande badstrand. Premiärdoppet i havet skulle äntligen ske, lite senare än vanligt men man måste ju bada på semestern. Varmt i vattnet var det också. Synd bara att pappan hade glömt badkläderna hemma i hallen. (Gissa om vi var glada på honom?) Fotbad för hela familjen blev det iallafall.

070810_4.jpg

070810_5.jpg

Sedan bar det av igen. Tillbaka över Ölandsbron och raka spåret till IKEA. Där köpte vi lite småförvaring, en grind till övervåningen och mesta delen av materialet till vår nya sänggavel som ska bli ett hemmabygge. Nu ska den hemska furusängramen bort!

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Vilka underbara bilder! Meja är så söt. Längtar tillbaka till Öland. En underbar ö.

Kommentar av Malin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: