Tvåbarnsliv


Hur gick det till?
13 juli 2007, 19:04
Filed under: storasyster

Undrar hur vi plötsligt fick en 4-åring här hemma? För 4 år sedan hade vi precis kommit in på förlossningen och ca 9 timmar senare kom hon, vår egen prinsessa på självaste kronprinsessans födelsedag. Många flaggor får hon på sin födelsedag, det är ju trevligt. Det känns som igår, den där dagen. Varmt var det, fast det märkte vi inte så mycket av inne på sjukhuset förstås.

Nu när Meja är 4 år kan hon så mycket, faktiskt nästan allt om man får tro henne själv. Hon är så totalt olik sin mor som barn! Meja är framåt och tar kontakt med vem som helst. Hon är social och klättrar på väggarna utan kompisar. (Hennes mors värsta mardröm som barn var att bli lämnad i typ lekrummet på IKEA) Hon är däremot lika envis som sin mor och har lika härliga hysteriska utbrot om hon inte får som hon vill. (Modern dementerar det där med utbrotten men enligt säkra källor förekom de tydligen ofta.) Meja är en typisk storasyster och älskar att vara med vuxna och lyssna och iaktta. (Sedan kan man få höra både det ena och det andra i repris när hon leker… )Hon älskar prinsessor, My little ponyhästar och allt som glittrar och är rosa. Sjunga och dansa och uppträda är också en favoritsysselsättning.

Och i morgon fyller hon alltså redan 4. Nu har vi just slagit in de sista paketen och lagt fram kameran så vi slipper springa runt och leta i morgon bitti. Damen har önskat sig en tur till Tosia bonnadan i Ronneby för att åka karusell i morgon, så det ska vi väl försöka ordna. Lite kalasförberedelser får vi också fixa, för på söndag blir det barnkalas.

070707.jpg
Vår stora lilla tjej öppnar paket på släktkalaset i lördags

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

GRATTIS Meja!! Kommer ihåg när det plingade i min mobil & det stod att det hade blivit en liten Meja…

Kommentar av Linda

Grattis på 4-års dagen!

Kramar från Agnes med familj

Kommentar av Anne

Grattis på 4-årsdagen lilla Meja. Hoppas du får en bra dag!

kram från moster, Vilmekusinen och Nikodemus

Kommentar av Elin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: