Tvåbarnsliv


BOEL-testad och vägd
15 juni 2007, 09:55
Filed under: allergi, lillebror

Nu är lillebror BOEL-testad, det gick galant förutom att han inte vände sig åt vänster när hon plingade vid vänster öra med klockan. Allt annat klarade han fint, och eftersom man numera testar hörseln redan på bb så vet man ju att han hör på båda öronen. Så han fick godkänt ändå.

Vikten blev 6840g, han är ju nästan 8 månader nu, om en vecka iallafall. Det var på kurvan men kanske ingen jätteökning. Han visade dock att han är ett mycket aktivt barn som aldrig är stilla så han gör ju av med en massa energi. Någon längd blev det inte, får se om vi kan fixa det i eftermiddag när vi ska på föräldragruppen nere på bvc.

Vi diskuterade också om hans eventuella allergi och kom fram till att han bör bli utredd så Kerstin ska fixa både en tid på barnmottagningen och skicka en remiss till en dietist för att vi ska kunna få lite kostråd. Vi ska tillsvidare köra helt mjölkfritt i väntan på utredningen. Jag borde egentligen också vara mjölkfri eftersom jag ammar honom en gång/dag fortfarande men frågan är om det inte är bättre att lägga ner amningen? Jag känner mig rätt färdig med det faktiskt, men om jag inte ammar på morgonen betyder det att vi måste gå upp ännu tidigare än vad vi gör nu för då måste han ju få gröt precis när han vaknar…Pust. Vi får se.

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hade glömt vad BOEL-test var för nåt… skönt att han klarade det…
Så nu har Isac gått om i vikten då… Hur läng var Love sist han mättes? Eller har du nåt nytt mått från idag?

Kommentar av Linda
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: