Tvåbarnsliv


Det rullar på
12 maj 2007, 14:03
Filed under: mammasvammel

Igår var vi och simmade i Rödeby som vi brukar på fredagar. Det är öpnna förskolan som har tid i simhallen vilket betyder att man får gå alldeles gratis. Love fick premiärbada igår och han trivdes verkligen som fisken i vattnet. Mamman hade dock fullt upp med att få både sig själv och 2 barn färdigdushade och påklädda efteråt, men det gick bra det med. Meja och jag bakade chokladbollar och bananmuffins på eftermiddagen och sedan gjorde vi hembakad pizza på kvällen.

Idag är det städ och rensningsdag i samfälligheten där vi bor så i dag har det rensats ogräs, lagts singel runt brevlådor och krattats i lekparken och i vår egen trädgråd har det också jobbats mest hela dagen. Tidig morgon blev det också, Love vägrade somna om efter 6.15 så vi får se om vi orkar vara vakna hela melodifestivalen. Tur att vi har laddat med morotsstavar, chips och dip. Det lär väl ändå bli den sämsta låten som vinner, det brukar det ju vara.

I morgon ska vi forsätta fixa i trädgården, vi ska åka och handla lite mer jord, lite mer blommor och kanske några tomatplantor. Ny sand till sandlådan ska vi också försöka få tag på.

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Åh, vad ni är duktiga som fixar & grejar… Här blir det inget gjort, pappan i familjen jobbar i helgen 6-18, inget roligt alls!

Kommentar av Linda

Oj vad ni donar i trädgården och står i. Hur blev det med äppelträdet som vi kapade till. Överlevde det? Vi har just stängt av melodifestivalen. Om ni råkade sova över den gör det ingenting. Ni missade ingenting i år heller.
Välkomna hit till nästa helg.
Kram Farmor & Farfar

Kommentar av Farmor o Farfar

alltså seriöst! Serbien!? GRRRR

Kommentar av Jakob o Jasmin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: