Tvåbarnsliv


Jobb någon?
08 maj 2007, 11:04
Filed under: mammasvammel

Jag skulle behöva en heltidsanställd till att rensa och sortera kläder tror jag. Barnen växer, det ska sorteras i spara/sälja/slänga/ge bort/lämnas tillbaka. Sedan ska det som ska sparas i lådor, det som ska säljas ska fotas och läggas ut på tradera, (under förutsättning att det är rätt årstid, annars får det sparas tills vidare) det som ska slängas ska till nån insamling, det som vi har lånat ska lämnas tillbaka och det som ska ges bort till kompisar ska dit. Och lagom när man har tagit sig igenom högen så har någon växt ur sina kläder igen. Puh.

Iallafall så köpte en kompis 2 kassar med kläder för 150kr, och i morgon kommer en gravid kompis och hämtar lite bebiskläder så lite sjunker ju högarna men jag tycker ändå att vi har kopiösa mängder. Mamman gillar förstås att handla kläder men jag tycker inte att vi har för mycket, Love gör av med ca 3 ombyten/dag så det går åt en del.

På vår vind finns nu varsin minneslåda till barnen med kläder och andra saker som ska sparas, 3 kartonger med Mejas urvuxna kläder, 2 kassar som vi har fått låna av Vilmekusinen, 1 halv kartong med Loves urvuxna kläder och en kasse som ska lämnas tillbaka till Vilme. Dessutom har jag 2 kassar utlånade till Alva och kanske något är hos Vilme med?

Som sagt, heltidsjobb finnes, tyvärr rätt dåligt betalt. Någon intresserad?

Annonser

Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: