Tvåbarnsliv


Jordens snorigaste barn
25 april 2007, 16:43
Filed under: lillebror, mått&kilon

och kanske jordens gladaste också. På bilden är han inte så snorig, den togs i lördags på självaste halvårsdagen. Tänk att min lilla lilla bebis redan är ett halvår, tiden bara försvinner. Vi hade ju besök i helgen och troligtvis lämnade de kvar en trevlig förkylning till båda barnen i huset. Lillebror är nog snorigast i världen tror jag. Ingen feber iallafall, och glad och pigga är de båda två som tur är. Förhoppningsvis är de helt friska till helgen när vi ska åka till mormor och morfar.

p4231099.jpg

6 månaders vikt och längd tog vi förra veckan, 6345g och 68cm. Han har dalat under den understa kurvan på vikten så nu kör vi gödning i 2 veckor innan vi ska väga igen. Numera äts det gröt både morgon och kväll och en hel liten burk mat till lunch. Vi kämpar med välling på kvällen också men det går inte så bra. Lillebror har helt glömt bort hur man använder flaska, fasr han käkade ersättning som aldrig förr så sent som i februari. Skumt. Amning blir det bara en gång på morgonen, 1 eller 2 ggr på dagen och så 1 gång på kvällen. Ibland på natten men oftast inte förrän framåt 4-5 tiden.

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Oooh.. Grattis i efterskott fina, goa Love! Helt underbar bild av honom i babysittern.. Glad som en speleman! *myys*

Hoppas Meja & Love ska slippa från feber & annat skit.. Inget strunt att ha, hälsa dom det! 😉

Tråkigt han hade dalat ytterligare men han verkar jo pigg, go & glad ändå & det e skönt.. Låter som en fin gödningsaktion & jag ska hålla tummarna för att den ska ge resultat så mammahjärtat slipper oroa sig!

Massa Kramar & Tummhållning!

Kommentar av Sabina

Sedan glömde jag att säga att Meja har oootroligt fina gardiner i sitt rum!!!

Kram igen

Kommentar av Sabina

Här är det oxå snorigt värre, så vi kan ju bilda klubb. Bara ni inte har elakre baciller mede rhit än så, så ska det väl gå bra. Lite snor har ju ingen dött av. Vilme har även ett snyggt ”munsår” under näsan. Jävla niko som har smittat honom med det där…
Jag är i skolan nu och har så kul. Ska snart gå och prata med LouAmelie, för jag får inget gjort. har bara typ 7 uppgifter kvar nu… Weeeeeee!

Kommentar av Elin
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: