Tvåbarnsliv


Lugnt och tyst i huset
11 mars 2007, 11:13
Filed under: mammasvammel

Meja är hos farmor och farfar över helgen. Det är så tyst i huset utan henne, välbehövlig vila för mamman och pappan. Lillebror har också varit medgörlig, så mamman och pappan har fått sova riktigt bra 2 nätter nu och dessutom fått sova ända till 8.30 på morgonen. Skönt. Men nu längtar vi efter storasyster, tur att hon kommer hem i kväll.

I går hann vi med både klädparty, lite shopping och på kvällen 30-årsfest. Riktigt roligt hade vi, och lillebror somnade i vagnen och sov gott under kvällen. Vi var hemma lagom till nattamningen klockan 02 så sedan sov vi gott allihopa. Idag är det slapp söndag som gäller. Sedan kommer Meja och farföräldrarna framåt kvällen.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Härligt ni fått sova ut.. Och att ni haft en så rolig helg! 🙂

Gissa om jag förstår hur skönt ni tycker att ert förlorade lamm kommer tbx! *ler* E alltid grymt underligt när barnen e utflugna för ngn dag.. *fasar för hur det blir när det väl gäller* 😉

Hoppas allt e väl & att avslutningen på helgen blir fin!

(utmaningen e genomförd)

Många Kramar

Kommentar av Sabina

Vi har haft en underbar helg tillsammans med Meja. Tack för att vi fick ”låna” henne. Hon har drillat oss efter bästa förmåga och det lyckades inte alltid turligt nog.
Vi har matat fåglar, läst böcker, lekt, jagat katten, ätit godis, badat, hälsat på krokodiler och herr Nilsson i terrariet i Malmö, varit med farbror Johan osv. Vi kan inte sluta förundras över hur mycket hon kan och vet bara drygt 3 1/2 år gammal. Så mycket vi lärt oss! Vi längtar redan till nästa gång. (Och tills Love blir så stor så vi får låna honom också förstås)
Kramar Farmor o Farfar.

Kommentar av Farmor o Farfar
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: