Tvåbarnsliv


Helgrapport
18 februari 2007, 17:46
Filed under: husfix, mammasvammel, storasyster

Vi har haft besök i helgen av kompisar till både föräldrar och barn. Speciellt storasystrarna i familjerna var nöjda med helgen, de har lekt oavbrutet utan en enda konflikt. Extra roligt var det förstås att de sov över, då fick man ju sällskap till bolibompa och kunde sedan fortsätta leken till frukosten. Föräldrarna är förstås också nöjda med helgen, även om lite fel bidrag gick vidare i melodifestivalen…Mammorna ville helst att Magnus Carlsson skulle gå vidare och Måns till andra chansen, men så blev det ju inte.

070217.JPG
3 tjejer i pyjamas tittar på bolibompa

Nu har vi haft besök 3 helger i rad, så nästa helg bryter vi sviten med att åka bort istället. Mycket intensivt umgänge i februari blev det i år, det är förstås jätteroligt, men nu längtar man nästan efter en hemmahelg. Takmålningen går väl inte framåt direkt, men vi har ingen brådska egentligen. Det hade dock varit skönt att få det klart så att vi kan börja med väggarna, för det är mycket roligare. 3 vita väggar och en med färg ska det bli, och eftersom Meja ska få välja själv så lär det väl bli en rosa. Det kan nog bli fint om man hittar rätt rosa nyans, jag vill inte att det ska bli för mesigt.

Lappträningen går framåt, vi är uppe i 2 timmar nu. Utan större protester faktiskt, det verkar som om hon har vant sig lite vid att ha den på. Vi utökar med ca 10-15 min om dagen nu, hoppas att det kan fortsätta i den takten så är vi snart upp i 8 timmar.

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej hej,

vilket liv det måste varit i huset i helgen. Skoj!
behöver ni fly ert eget hus någon gång är ni såklart välkomna hit till Svartedalen!

Såg alla bilder på dig Love i tidigare blogginlägg. Hu vad du lär dig mycket!! Jobba på. Snart kommer farbror henrik hem till dig och har träningsläger så du blir stark!

ha en bra vecka!!

kram på er!

Kommentar av Henrik

Vilka fina pyjamastjejer. Vad roligt med kompisar hela helgen! Vi ses snart!
Kramar och pussar från mormor och morfar.

Kommentar av mormor o morfar

Så härlig bild på tre hjärtklädda tjejer! 🙂
Härligt när man har lite avbrott från vardagslunk under helgerna.. Skadar inte! Ger liten dos energi så man orkar hugga i lite kraftigare med saker som står på vänt!

Här e sportlov nu så jag har Storsessan hemma & på torsdag kommer ytterligare en förpubertal tjej hit.. Jajamen här ska bli livat! *S*

Näe kommer säkert gå bra..

Sedan måste jag bara säga att Love e grymt, grymt go.. Kinderna e ju hur härliga som! Gissar att det pussas en del på dom! (hur skulle man kunna låta bli?! *ler*)

Hoppas allt e fint!

Många Kramar fr mig & Adrian 🙂

Kommentar av Sabina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: