Tvåbarnsliv


Glasögonrapport
18 januari 2007, 16:08
Filed under: mammasvammel, storasyster

Jodå, det har gått ganska bra med glasögonen, lite jobbigt har det varit att ha dem på jämt, men nu för en timme sedan sa hon att hon inte kände dem på näsan längre, så nu börjar hon väl vänja sig. Ett besök hos optikern har vi redan hunnit med eftersom det ena paret blev ganska demolerade när barnet böjde hela skalmarna åt helt fel håll… Som tur var gick det att böja tillbaka utan att de gick sönder.

Idag har storasyster varit hemma för hon hade lite feber i morse,  så än har hon inte haft sina glasögon på dagis. Det får vi ta på måndag… Det är en rätt konstig feber förresten, första gången jag tog den hade hon 38,6 och sedan gick det en kvart och då hade hon plötsligt bara 38,0. Vi gav lite alvedon och sedan har den hållit sig borta resten av dagen. Vi får se om den återkommer eller om några andra symptom visar sig… I morgon är vi ju lediga från dagis i vilket fall som helst för så är det ju alltid på fredagar, men till måndag ska hon nog vara frisk. Och på tal om dagis så är mamman och pappan så glada, för från och med nästa vecka ska Meja få gå 3 dagar/vecka istället för 4 .(så då blir det 5h/dag) Rejälare dagar för henne, hon slipper gå hem mitt i sagan, och mindre stress för mamman som nog faktiskt kommer hinna någonting på dagarna när hon inte måste passa dagishämtningen klockan 12.15 längre.

Annonser

2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Krya på till Meja och hoppas att febern snart är borta! Skönt med dagisdagarna. Jag hoppas att vårt dagis i flexibla så att vi också kan välja tre längre dagar istället för flera korta.

Kommentar av Ellen

Själv fick jag brillor när jag var fyra… inget hit då. Men som barn vänjer man sig ju snabbt. Det värsta var bara när jag var tvungen att ha lapp på ena glasögat, för att träna upp det andra. Inte kul att gå i första klass och se ut som en pirat…

Kommentar av Camillas lockar
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: