Tvåbarnsliv


Ny lillebror
05 januari 2007, 11:05
Filed under: lillebror, mått&kilon

Vi har fått en ny lillebror. En mycket gladare. Numera ler han åt allt möjligt, mobilen över skötbordet som han fick i julklapp är världens roligaste. Och bilderna på det fula tyget på babysittern är också jätteroliga. För att inte tala om storasyster när hon busar.

Lillebror kan numera också sova i sin säng första passet varje natt, det tycker mamman är väldigt skönt. Och han kan leka med babygymmet eller sitta i babysittern och titta på när någon lagar mat eller lägger i tvätt i maskinen eller något annat otroligt spännande. Hans mage är också bättre, vissa kvällar är fortfarande skrikiga men för det mesta är han bara glad och det är så skönt! Kräkningarna har också minskat så jag antar att hans magmun har mognat nu.

Han har också upptäckt sina händer och kan sitta och titta på dem hur länge som helst. Vi välkomnar den nya gladare lillebror i familjen, han är så mycket trevligare än den gamla, som visserligen var söt han med, men ack så krävande. Nu önskar sig mamman att bebisen drar ut lite på tiden mellan amningarna också, han äter fortfarande varannan timme dygnet runt för det mesta. Någon gång kan det gå 3-4 timmar mellan gångerna. Eftersom det är vinter är det ju svårt att amma utomhus så det blir mest sitta inne som gäller när han vill äta så ofta.

Igår var vi på bvc och vägde och mätte. 4880 g vägde han, nästan ett helt kilo mindre än Meja vid samma ålder, och var 59 cm lång.

070105.JPG

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Varför vi firar pingst? Nä du, det har jag ingen aning om. Jag var nog inte speciellt uppmärksam på religionslektionerna, visar det sig visst…

Ha en trevlig helg!
Kram!

Kommentar av Nouveau
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: