Tvåbarnsliv


Finaste Lucian
14 december 2006, 07:42
Filed under: storasyster

061212.JPG

Vi var på finaste Luciatåget i tisdagskväll. Utomhus med en massa fina ljus i träden och på marken. Storasyster var så duktig och sjöng med i alla sångerna. Tyvärr blir det ju inte så fina bilder när det är så mörkt, men jag lägger in en ändå. Tror inte att det syns vilka de andra barnen är, det är på så långt håll och dessutom rätt suddigt så jag vågar mig på att lägga in bilden utan att sudda de andra. Storasyster är markerad med en vit pil.

061210.JPG

Sedan har det varit väldigt populärt att vara Lucia även hemma. Nattlinnet är lite stort eftersom det ju skulle få plats med ytterkläder under men det gör inget tycker storasyster som gärna lussar för oss flera gånger om dagen.

Annonser

5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vilken söt Lucia! 🙂

Kommentar av Ellen

Åh, va fint med lucia ute! Har hört att de gör så på många ställen…
Vi har haft vårt Luciafirande ikväll. 21 barn kom, bara en som saknades… Sen var det väl närmare 70st som tittade på, roligt att se att de intresserar sig för vad vi gör, synd att de inte är lika intresserade när det gäller föräldramöten. 🙂

Kommentar av Linda

Å vilken fin lucia! Jag skulle gärna vilja se henne live… Dock ser hon ut att behöav en liten luggklippning. Kanske något för mormor att bita i till jul! 🙂

Kommentar av Moster Elin

Vilken fin lucia =)

Men jag tycker att det är så trist att ha luciaforande ute när det inte är någon snö. På mina barns dagis stog de i en stor lerpöl och sjöng.

Kommentar av MammaHela

Du är så fin! Du får gärna vara lucia för oss i jul och sjunga alla fina sånger som du kan. Vilme kanske kan vara pepparkaksgubbe! Han kan ju inte sjunga så bra ännu förståss. Många kramar från din mormor och morfar. Puss, puss.

Kommentar av mormor o morfar
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: